Vinga Deli
  • Inspiration
  • Om oss

Laxsallad.

9 april, 2015

Vinga-Deli-Recept-Laxsallad

Ingredienser 4 personer: 500 g skinnfri laxfilé, 1 påse blandsallad (200g), 1 knippa rädisor, 1 knippe vårlök, 1/2 gurka, 1 pkt fetaost, 1 Avokado, olivolja, vitvinsvinäger, salt, peppar

Baka laxen i 150°c tills den har kommit upp i 50°c innertemeratur, ca 10min. Under tiden förbered salladen, skala och hacka i önskad storlek. Lägg allt i en skål och smaksätt salladen med olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.

Lägg sedan upp salladen på ett trevlig fat. Dela laxen och fetaosten i mindre bitar och lägg på salladen.

Dela det här:

  • Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)

Relaterade

Filed Under: inspiration, laxfilé, recept

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Om oss

Vi är ett familjeföretag med rötter i Göteborgs skärgård. Med vår erfarenhet, kunskap och passion för fisk har det varit ett naturligt steg för oss att starta Vinga Deli. Vi vill inspirera dig till att hitta nya idéer hur du tillagar din fisk. Dessutom vill vi informera dig om fisken och skaldjuren; var de kommer från och hur dess resa ser ut från havet till tallriken.

Social Medier

  • 
  • 
  • 

Nyhetsbrev

Kategorier

  • bergtungafilé
  • blåmusslor
  • blekafilé
  • ceviche
  • fjärsingfilé
  • forellrom
  • gösfilé
  • hälleflundrafilé
  • havsabborre
  • havskatt
  • havskräftor
  • inspiration
  • kallrökt lax
  • koljafilé
  • kummelfilé
  • långarygg
  • laxfilé
  • laxrom
  • makrillfilé
  • marulkfilé
  • Okategoriserade
  • ostron
  • piggvarsfilé
  • pilgrimsmussla
  • pilgrimsmusslor
  • räkor
  • recept
  • regnbågsöring
  • rödingfilé
  • rödspättafilé
  • rödtungafilé
  • salmalax
  • seabassfilé
  • sejrygg
  • slätvarsfilé
  • strömmingsfiléer
  • torskfilé
  • torskrygg
  • uerfilé
  • varmrökt lax
  • vongole musslor

Senaste inläggen

  • Torskfilé med stomp och vitvinsås. 
  • Ugnsbakad lax med romsås. 
  • Laxsallad.
  • Ångad torskfilé med ris och ingefäramajonnäs. 
  • Skreitorskrygg med skirat smör, potatis och pepparrot. 

Sök

Instagram Feed

Instagram has returned invalid data.

Om oss

Vi är ett familjeföretag med rötter i Göteborgs skärgård. Med vår erfarenhet, kunskap och passion för fisk har det varit ett naturligt steg för oss att starta Vinga Deli.

NYHETSBREV

Sociala medier

  • 
  • 
  • 

Senaste inlägg

  • Torskfilé med stomp och vitvinsås. 
  • Ugnsbakad lax med romsås. 
  • Laxsallad.
  • Ångad torskfilé med ris och ingefäramajonnäs. 
  • Skreitorskrygg med skirat smör, potatis och pepparrot. 

© 2015 Vinga Deli/Vingablick AB